Skripta za dodavanje polica v5

Informacije o najnovijim verzijama programa.

Skripta za dodavanje polica v5

Postby dex » 15 Feb 2012, 17:52

d_Police5
v5 - 24.05.2011
izmjena:
- ne određuje se više koliko je polica manja nego da li je fiksna ili ne
- u skladu s tim, formula ima na kraju "-polica_uza' ili nema
- sada je skripta kompatibilna sa skriptom za dodavanje elemenata u ormar

uputa za instalaciju:
1. otpakirati zip
2. skriptu d_police5.cps postaviti u folder ...skripte/editor
3. skriptu dex_unit postaviti u folder ...skripte/editor
4. otvoriti sa notepadom datoteku ...skripte/editor/Editor.toc i u petom redu umjesto d_police4.cps upisati d_police5.cps

Skripta d_police5.zip
(9.84 KiB) Downloaded 1087 times
Image Red Cat Image Corpus RC Pro Image
http://www.redcat.hr
User avatar
dex
Site Admin
 
Posts: 291
Joined: 23 May 2011, 16:35

Re: Skripta za dodavanje polica v5

Postby Jaga » 18 Feb 2012, 08:54

hmmm...

Zašto treba upisivati koliko je polica uvučena?....zar to nije definirano u početnim postavkama?

Ako je polica fiksna z=0
Ako polica nije fiksna z=početne postavke

Trebalo bi i dati kratki opis kako promjeniti u skripti početne vrijednosti prilikom otvaranja editora...
Jaga
 
Posts: 74
Joined: 14 Sep 2011, 09:11

Re: Skripta za dodavanje polica v5

Postby dex » 20 Feb 2012, 13:59

Jaga wrote:Zašto treba upisivati koliko je polica uvučena?

Ne treba upisati. Zar treba?
Jaga wrote:Ako je polica fiksna z=0
Ako polica nije fiksna z=početne postavke

osim ako hoćeš drugačije ;-)
Jaga wrote:Trebalo bi i dati kratki opis kako promjeniti u skripti početne vrijednosti prilikom otvaranja editora...

:lol:
Image Red Cat Image Corpus RC Pro Image
http://www.redcat.hr
User avatar
dex
Site Admin
 
Posts: 291
Joined: 23 May 2011, 16:35

Re: Skripta za dodavanje polica v5

Postby kvk-marko » 05 Feb 2013, 13:57

Vezano za dodavanje polica pomoću skripte. Kad ih dodam u porošnom materijalu elementa mi se pojave okovi koji nemaju veze s policom. Ne znam odakle povlači taj podatak? Gdje mogu mijenjati što ide u potošni kod ovog načina dodavanja polica?
kvk-marko
 
Posts: 19
Joined: 27 Feb 2012, 11:19

Re: Skripta za dodavanje polica v5

Postby dex » 11 Feb 2013, 14:01

Novo dodane police uzimaju potrošni materijal i kantiranje prema početnim postavkama.
Početne postavke -> Potrošni materijal -> Police.
Zar to kod vas nije slučaj?
Image Red Cat Image Corpus RC Pro Image
http://www.redcat.hr
User avatar
dex
Site Admin
 
Posts: 291
Joined: 23 May 2011, 16:35

Re: Skripta za dodavanje polica v5

Postby kvk-marko » 11 Feb 2013, 15:21

Povlači mi sad kako treba. Izgleda da je ono bila jedinstvena pojava.
kvk-marko
 
Posts: 19
Joined: 27 Feb 2012, 11:19

Re: Skripta za dodavanje polica v5

Postby dex » 14 Feb 2013, 05:14

:)
Image Red Cat Image Corpus RC Pro Image
http://www.redcat.hr
User avatar
dex
Site Admin
 
Posts: 291
Joined: 23 May 2011, 16:35

Re: Skripta za dodavanje polica v5

Postby Namjestaj1 » 14 Feb 2013, 14:25

Dex, svaki put kad vidim tvoj post ovdje pomislim evo nove verzije, kad ono...
Možda da se topic premjesti negdje drgudje :D Kako da napravim... ili tako negdje
Namjestaj1
 
Posts: 136
Joined: 17 Nov 2011, 12:22


Return to Nove verzije

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron